De Klokkeput Girls

De zomer is eindelijk gestart en we mogen terug terrasjes doen. In Oudenburg staken vier ondernemende Oostendse twintigers de koppen bij elkaar en openen ze op 1 juli de pop-up Bar Abbaye in de Abdijhoeve van Oudenburg.

 

Deze zomer wordt wellicht extra genieten. Na de afgelopen maanden dat we aan social distancing moesten doen, zullen we allemaal onze schade wel wat inhalen! Met vrienden en familie. Eindelijk gaan we terug kunnen genieten van het samen zijn en van terrasjes te doen. En dat gaan we zeker kunnen doen in Bar Abbaye. Ze hebben de Abdijhoeve te Oudenburg helemaal omgetoverd tot een plezier voor het oog. Een zomerse bar volledig in het thema van de Provence met jong publiek. Je kunt er naast een cocktail of een pintje drinken ook iets lekkers eten en je kan er ook een spelletje petanque, kubb en beachvolley spelen. Allen daarheen dus!

 

De 4 jonge gasten van Bar Abbaye hebben tijdens de coronacrisis de koppen bij elkaar gestoken en er iets moois van gemaakt.

Voor gratis publiciteit hebben ze een wedstrijd opgestart :de bubbelchallenges. Er deden verschillende groepen aan mee. Ze deelden ‘fistongs' uit aan de groepen die meededen. Ze moesten daarvoor verschillende challenges uitvoeren. Ze moesten zich voorstellen op een creatieve manier. Een parodie maken van een andere bubbelgroep en als laatste moeten ze in de media komen. Zo kreeg de bar genoeg aandacht van overal!

Één van die bubbelgroepjes zijn ‘De Klokkeput Girls'. Een groep van 10 jonge meiden die samen in dezelfde wijk ‘De Klokkeput' zijn opgegroeid en samen strijden ze voor die mooie winst: compensaties in Bar Abbaye ter waarde van 2250 euro. Daar kun je toch al wat wijntjes en cocktails voor drinken. Ze doen alles voor de winst! Wie zou dat nu niet doen?!..

 

Dus bij deze. Ze staan op onze blog dus hebben ze weer wat fistongs gewonnen. Veel succes meiden!

 

Het leukste nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Feestgeweld? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!