Lastminute tips voor uw Communie / lentefeest

Zorg voor een actief feest

Niets is leuker dan als ouders met vrienden en familie genieten van deze speciale dag. Een leuke bezigheid voor de kinderen is daarom een must. Huur een springkasteel, huur een popcornmachine,  zorg voor een pinâta, of ga voor de „good old fashion” volkspelen.

 

Ga voor een themafeest

Niets zo leuk als je feest volledig inkleden in het favoriete thema van je zoon of dochter. Van K3 tot Batman: succes verzekerd!

 

Origineel met decoratie

Decoratie en versiering zorgt voor net dat beetje meer! Bovendien hoeft het niet duur te zijn. Van confetti op de tafels, tot een welkomstboodschap voor de gasten met stoepkrijt op het terras, de toon is meteen gezet. 

 

Zorg voor leuke herinneringen: wegwerp fototoestellen

Wil je echt een leuk en origineel aandenken aan dit unieke moment? Verspreid her en der enkele wegwerpfototoestellen. Wedden dat je bij de ontwikkeling van de filmpjes enkele hilarische foto’s tegenkomt?

 

Afsluiten met een leuk bedankje

Het klassieke fotootje als aandenken aan het communiefeest of lentefeest, is nog steeds leuk. Wil je echter iets fris en vernieuwends? Een gepersonaliseerde sleutelhanger of muismat, zorgen ervoor dat jouw gasten deze dag zeker nooit vergeten.

Het leukste nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Feestgeweld? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!