Grote barbecue huren

Wij verhuren grote barbeques. Niets is leuker dan zelf een barbecue organiseren. Of het nu voor een lente- of communiefeest is van je zoon of dochter, voor een school-of buurtfeest of voor een bedrijfsfeest: plezier en authentieke  gezelligheid zijn steeds verzekerd wanneer je een bbq huurt bij Feestgeweld.

 

Met Feestgeweld hoef je jouw geen zorgen te maken of je alle worstjes op tijd gebakken krijgt! Onze barbequetoestellen zijn voorzien voor grote feesten en zijn bovendien zeer makkelijk hanteerbaar. Gebruiksgemak staat voorop door ons takelsysteem waarmee je het rooster makkelijk en snel kunt verhogen of verlagen. Vanaf nu is je vlees steeds perfect gebakken en is de kans tot aanbakken verleden tijd.

 

Na het feest komt jammer genoeg ook de opkuis. Geen nood!  Feestgeweld staat in voor het professioneel reinigen van de barbecue. Jij bent gespaard van dit vervelende werkje en de volgende klant is verzekerd van een proper en gebruiksklaar toestel!

 

 

BARBECUE

The Beast

BARBECUE

The Chef

Pakketformules

Wil je meerdere zaken huren? Heb je interesse in een pakket waar je kan kiezen uit onze springkastelen, Kindergrime en Gekke Kapsels,  barbecues, partytafels en/of vuurkorven? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor een voordelige pakketformule.

 

Wij leveren zowel tijdens de week, het weekend, als op feestdagen.