Popcornmachine huren

Wil je iets speciaals op jouw feestje? Vul je evenement met de geur van verse popcorn. Huur deze popcornmachine en bedien hem makkelijk zelf. Onze popcorn machine zorgt ervoor dat gasten terugkomen voor meer! Denk terug aan de tijd wanneer je zelf de eerste keer de lekkere smaak van popcorn mocht ervaren bij een bezoekje aan de cinema. Super herinnering toch?

 

Laat de kinderen dit ook beleven op hun feest en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn!

 

De popcornmachine is heel gemakkelijk zelf te gebruiken. Het wordt geleverd met alle benodigde ingrediënten. Voeg de mais, olie en suiker toe en er komt fantastisch lekkere popcorn uit het apparaat.

 

Heb je veel gasten op het feest? Geen probleem, maak er genoeg op voorhand want door de bodemverwarming blijft de popcorn lekker vers!

 

Je huurt niet zomaar een popcorn machine maar je huurt een fantastische beleving voor de kinderen!

 

Het feest is helemaal geslaagd wanneer je de popcornmachine huurt in combinatie met één van onze springkastelen of wanneer je onze Kindergrime boekt!

Popcornmachine

verse popcorn

Vanaf € 90

Pakketformules

Wil je meerdere zaken huren? Heb je interesse in een pakket waar je kan kiezen uit onze springkastelen, Kindergrime en Gekke Kapsels,  barbecues, partytafels en/of vuurkorven? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor een voordelige pakketformule.

 

Wij leveren zowel tijdens de week, het weekend, als op feestdagen.