Disco Springkasteel huren

disco-springkasteel.jpg
disco-springkasteel-lichten.jpg
disco-springkasteel-binnenkant.jpg

Afmetingen (l x b x h): 6,00m x 4,80m x 5,50m

Disco springkasteel huren?

Met dit disco springkasteel is fun verzekerd. Dit unieke kasteel – met een capaciteit tot 15 kinderen – zorgt ongetwijfeld voor de blikvanger op elk feest. Springplezier in combinatie met discolichten en de favoriete muziek van je zoon of dochter, het recept voor een onvergetelijke dag!  

Het disco springkasteel is geschikt voor kleinere kinderen, maar bezorgt ook je kids van 12-13 jaar een fantastische ervaring. Maak gebruik van de standaardmuziek die bij het kasteel is voorzien, of speel de songs waar de kinderen helemaal wild van zijn. Maak gebruik van een usb-stick, je smartphone of tablet, het kan allemaal! Via een bluetooth verbinding bedien je eenvoudigweg de speakers en ben je zelf de DJ op het knalfeest van je kinderen.

Disco springkasteel huren? Wacht dan zeker niet te lang om uw reservatie vast te leggen.

Aantal

Weekdag

Weekend / Feestdag

1 dag

€ 175

€ 195

2 dagen

€ 280

€ 280

Weekdag

1 dag: € 175

2 dagen: € 280

Weekend / Feestdag

1 dag: € 195

2 dagen: € 280

Wij verhuren springkastelen in een ruime regio rond Oudenburg: Roksem, Ettelgem, Westkerke, Gistel, Snaaskerke, Moere, Zevekote, Oostende, Zandvoorde, Mariakerke, Raversijde, Jabbeke, Snellegem, Varsenare, Stalhille, Zerkegem, Ichtegem, Eernegem, Bekegem, De Haan, Klemskerke, Vosseslag, Bredene, Vlissegem, Wenduine, Zedelgem, Aartrijke, Veldegem, Loppem, Koekelare, Bovekerke, Zande, Oostkamp, Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme, Moerbrugge, Brugge, Middelkerke, Torhout, Leffinge, Slijpe

 

Binnen deze regio's zijn de prijzen inclusief leveren, plaatsen en ophalen.

 

Pakketformules

Wil je meerdere zaken huren? Heb je interesse in een pakket waar je kan kiezen uit onze springkastelen, Kindergrime en Gekke Kapsels,  barbecues, partytafels en/of vuurkorven? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor een voordelige pakketformule.

 

Wij leveren zowel tijdens de week, het weekend, als op feestdagen.