Springkasteel dino huren

SPRINGKASTEEL_DINO.jpg
springkasteel-dinosaurus-glijbaan.jpg
springkasteel-dinosaurus-springen.jpg
Springkasteel-dinosaur-obstakel.jpg

Afmetingen (l x b x h): 5,50m x 3,90m x 2,95m

Springkasteel dino huren? Het feest van uw jongste spruit komt er aan en u wil er een onvergetelijk moment van maken. Onder het motto ‘geen feest zonder springkasteel’ gaat u op zoek naar een geschikt en betaalbaar aanbod in de regio. Het aanbod van springkastelen is groot. Wilt u toch iets speciaals. Kies dan voor een thema-kasteel. Kies er bijvoorbeeld voor om het springkasteel Dino te huren. Het springkasteel Dino huren kan reeds vanaf 110 euro. Het kasteel is overdekt en voorzien van een glijbaan, waardoor uren spelplezier verzekerd zijn. Indien u ervoor kiest om het springkasteel Dino te huren, kiest u voor een avontuurlijk en uniek thema. Wilt u dit thema doortrekken naar de rest van uw feest? Huur dan het springkasteel Dino in combinatie met ons grimme-aanbod en tover de aanwezige kinderen om in een kudde mini-dinosaurussen. Liever geen springkasteel Dino huren omdat uw zoon of dochter eerder fan is van piraten? Bekijk ons piraten springkasteel.

 

Aantal

Weekdag

Weekend / Feestdag

1 dag

€ 115

€ 125

2 dagen

€ 195

€ 195

Weekdag

1 dag: € 115

2 dagen: € 195

Weekend / Feestdag

1 dag: € 125

2 dagen: € 195

Wij verhuren springkastelen in een ruime regio rond Oudenburg: Roksem, Ettelgem, Westkerke, Gistel, Snaaskerke, Moere, Zevekote, Oostende, Zandvoorde, Mariakerke, Raversijde, Jabbeke, Snellegem, Varsenare, Stalhille, Zerkegem, Ichtegem, Eernegem, Bekegem, De Haan, Klemskerke, Vosseslag, Bredene, Vlissegem, Wenduine, Zedelgem, Aartrijke, Veldegem, Loppem, Koekelare, Bovekerke, Zande, Oostkamp, Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme, Moerbrugge, Brugge, Middelkerke, Torhout, Leffinge, Slijpe

 

Binnen deze regio's zijn de prijzen inclusief leveren, plaatsen en ophalen.

 

Pakketformules

Wil je meerdere zaken huren? Heb je interesse in een pakket waar je kan kiezen uit onze springkastelen, Kindergrime en Gekke Kapsels,  barbecues, partytafels en/of vuurkorven? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor een voordelige pakketformule.

 

Wij leveren zowel tijdens de week, het weekend, als op feestdagen.